Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Rólunk>Miért választott minket?

Miért válasszon nekünk?

A Future kompozitok teljes készlettel rendelkeznek érett szénszálas szövetekkel, szénszálas termékekkel és PMI-gyártó létesítményekkel és technológiával, szigorúan a személyzetre, berendezésekre, nyersanyagokra, technológiára, környezetre, tesztelésre és egyéb folyamatokra vonatkozó rendszerkövetelményeknek megfelelően, teljes elemvezérléssel, a termék minősége stabil és megbízható. A Future nyersanyagforrásokat, berendezések korszerűsítését, folyamatfejlesztéseket, irányítási rendszereket és alkalmazási skálákat használt fel a működési költségek és kockázatok csökkentése, valamint a termékek költséghatékonyságának és vevőértékének javítása érdekében. Mindezeket a Future által gyártott kompozitokat széles körben használják csúcskategóriás berendezésekben, például helikopterekben, pilóta nélküli légi járművekben, védőburkolatokban és polgári területeken, például autópályákon, autógyártásban, sportfelszerelésekben, orvosi berendezésekben és elektronikus berendezésekben.

       A jövő nemcsak a kompozit anyagok kutatás-fejlesztési, gyártási és ellenőrzési képességeivel rendelkezik, hanem a nagy pontosságú CNC megmunkálási vágási és finomcsiszolási képességekkel is. A szénszálas termékek, szénszövetek és PMI habanyagok jellemzőinek, értékelési módszereinek és alkalmazási módszereinek megértése alapján a Future értékesítés előtti, értékesítési és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújthat az ügyfelek igényeinek megértése alapján, hogy segítse a felhasználókat. lerövidíti a fejlesztési ciklust és csökkenti az alkalmazás kockázatait.


Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.