Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Hírek

Média

Mik a szénszálas szörfdeszkák előnyei?

Megtekintések:19 Szerző: Linda Közzététel ideje: 2024-04-26 Származási hely:

1. Könnyű súly:

    Amikor először megjelentek a szörfdeszkák, több mint 50 kilogrammot nyomtak. Folyamatos optimalizálás után a szörfdeszkák ma már többnyire PU lágy deszkából és epoxigyanta kemény deszkából készülnek, súlyuk körülbelül 20 kilogramm. Szénszálas anyagokból készült szörfdeszkák A deszka súlya 15 kg alatt is lehet, így profi szörfösök számára jó választás.

2. Korrózióállóság:

    A szörfdeszkákat hosszú ideig áztatják a tengervíz, és élettartamuk komoly kihívások elé néz. A tengervízben található oxigén és hidrogén mellett olyan kémiai tényezők is vannak, mint a Cl, Na, Mg, S, Ca, K és Br. A szénszálas szörfdeszkák jó sav-, lúg- és sóállósággal rendelkeznek, ami hatékonyan meghosszabbíthatja élettartamukat.

3. Magas intenzitás:

     A tengeri szörfözés nagyon nagy próbatétel mind az emberek, mind a szörfdeszkák számára, amelyeknek ki kell bírniuk a hullámok hatalmas hatását. A szörfdeszka anyaga nem elég merev, könnyen megsérül, lebomlik a szörfözés során, ami nagyon veszélyes az emberekre. A szénszálas szörfdeszkák merevsége körülbelül 5-ször nagyobb, mint az acélé, amely ellenáll a hullámok erős becsapódásának, biztosítva a szörfözés élvezetét és növelve a biztonságot.

4. Tervezhető:

     A szörfösök számára öröm saját szörfdeszkát személyre szabni. A szénszálas szörfdeszkák megfelelnek ennek az igénynek, beleértve az összecsukható, kombinált, hosszú deszkákat, rövid deszkákat, fegyveres változatokat, puha deszkákat és úszódeszkákat. Deszkák, eveződeszkák és egyebek állnak rendelkezésre.

5. Jó földrengésállóság:

      A szénszálas kompozit anyagok jó puffer- és szeizmikus képességekkel rendelkeznek. Miután szénszálas szörfdeszkává alakították, jobban meg tudják tartani az egyensúlyt szörfözés közben, így a szörfösök jobban irányíthatják az irányítást, csökkentik az indulás nehézségeit, és megkönnyítik néhány nehéz mozdulat végrehajtását.

      A szénszálas szörfdeszkák előnyei viszonylag átfogóak, és nagyon jó lökést adnak a szörfözéshez. A szénszálas szörfdeszkák ára azonban nem olcsó. A közönséges szörfdeszkákat néhány ezer jüanért lehet megvásárolni, míg a szénszálas szörfdeszkákat több tízezer jüanba is kóstolhatjuk.


Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.