Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Hírek

Média

Melyek a szénszálas hengerek előnyei a fémhengerekhez képest?

Megtekintések:49 Szerző: Linda Közzététel ideje: 2022-04-28 Származási hely:

       A henger egy általános kifejezés a gépen hengerelhető hengeres részekre. A hagyományos hengerek fém anyagokból készülnek. A szénszálas hengerek jobban ellenállnak a súrlódásnak, mint a fémhengerek, és kevésbé sérülnek meg, ami csökkentheti a szükségtelen karbantartást. A szénszál öregedésgátló tulajdonságokkal és hosszú élettartammal is rendelkezik. Ennek előnyeit elemzik.

2

           1. Könnyű súly, a szénszálas kompozit anyag sűrűsége 1.6 g / cm, az alumíniumötvözet a fémanyagok egyik könnyű anyaga, sűrűsége körülbelül 2.8 g / cm, az acél anyaga pedig 7.8 g / cm, ami még nehezebb. Amint több anyagot összehasonlítunk, kiderül, hogy a szénszálas kompozit anyagok könnyű előnye különösen nyilvánvaló, ami jobban elősegíti a napi kezelést és működést.

         2. Alacsony tehetetlenségi nyomaték, a termék tehetetlensége arányos a súllyal, minél könnyebb a súly, annál kisebb a tehetetlenség, a szénszálas görgő könnyű súlyú, nagy sebességű forgási forgatókönyvekhez alkalmas, kevesebb vibrációval. Ha a szénszálas henger tehetetlensége alacsonyabb, az általános termelési hatékonyság jelentősen javul. Ha nagy sebességgel forog, gyorsan reagál az indításra és a leállításra, és a külső sebesség is jelentősen javul, és ennek megfelelően javul a gyártási hatékonyság.

         3. Nagy szilárdságú, az alumíniumötvözet szilárdsága 420 MPa, az acél szilárdsága 650 MPa, és a szénszálas kompozit anyag szilárdsága elérheti a 3500 MPa-t, egyértelműen megállapítható, hogy a szénszálas henger szilárdsága sokkal nagyobb, akkor ez nagy szilárdságot hoz Az előnyök is nyilvánvalóbbak lesznek. A görgős tengely szilárdsága nagy, ami nemcsak nagyobb súlyt tud elviselni, hanem nem is könnyen deformálódik.

         4. Jó dinamikus egyensúly, a szénszálas kompozit anyagnak nagy tervezési helye van, és integrált formázást érhet el, amely nemcsak a szénszálas görgős tengely pontosságát biztosítja, hanem különösen jó egyensúlyt is biztosít. A szénszálas henger nagy sebességű működése során nem lesz nagy vibráció, és a stabilitás nagyon magas, ami biztosítja a gyártás pontosságát.

        5. Jó fáradtságállóság, a szénszálas kompozit anyagok jó korrózióállósággal rendelkeznek, aminek köszönhetően a szénszálas hengerek jobban teljesítenek bizonyos működési környezetben. Ezenkívül az erő hatására a szénszálas henger nem deformálódik feszültség hatására, ami hatékonyan javítja a biztonsági teljesítményt.

1

       Jelenleg a szénszálas hengerek alkalmazása a textil-, nyomda- és egyéb területeken fokozatosan bővül. A szénszálas anyagok folyamatos elmélyítésével a jövőben egyre több szénszálas termék kerül felhasználásra az ipari termelésben és gyártásban.


Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.