Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Hírek

Média

A szénszálas prepreg minőségi mutatói

Megtekintések:20 Szerző: Linda Közzététel ideje: 2024-04-29 Származási hely:

1. Megjelenés:

A szénszálas prepreg szálainak egyenletesnek, párhuzamosnak és szorosan elrendezettnek kell lenniük. A gyantának teljesen be kell szivárognia a szénszálba, és nem lehetnek ragasztóban gazdag vagy ragasztószegény területek. A belsejében nem lehetnek ráncok, csavarodások, kereszteződések, törmelékek, izzószálvégek, szálcsomók stb.

2. Fizikai tulajdonságok:

A szénszálas prepreg fizikai teljesítménymutatói főként a területegységre jutó tömeget, az egységnyi területre jutó száltömeget, a ragasztótartalmat és a vastagságot tartalmazzák. A területegységenkénti egyenletes tömeg és vastagság elérése érdekében szigorúan ellenőrizni kell a szénszál egységnyi területre eső tömegét és ragasztótartalmát.

3. Formázási feldolgozhatóság

A szénszálas prepreg viszkozitása, gélesedési ideje, gyanta molekulatömege és eloszlása, gyanta kiáramlása, illékony anyag tartalma, kikeményedési körülményei és egyéb paraméterei befolyásolják a prepreg formázási folyamatát.

A fent említett alapvető követelmények szerint ezeknek a paramétereknek ésszerű tartományon belül kell lenniük, és nem haladhatják meg ezt a tartományt, hogy elkerüljék a kompozit anyag végső minőségének befolyásolását. 


Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.