Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Hírek

Média

Szénszálas téglalap alakú cső öntési folyamatának értelmezése

Megtekintések:138 Szerző: Linda Közzététel ideje: 2022-07-04 Származási hely:

         A szénszálas téglalap alakú cső az egyik leggyakoribb szénszálas csövek. Előnye a rendkívül nagy szilárdság és tartósság, és számos termék összeszerelésénél az első választás lett. A Future különféle specifikációjú szénszálas téglalapokat gyártott. Ez a cikk elmagyarázza a szénszálas téglalap alakú csövek préselési folyamatát.

         A szénszálas téglalap alakú cső öntése jobban biztosíthatja a téglalap alakú cső méretspecifikációját és termékteljesítményét.

Szénszálas téglalap alakú cső kompressziós alakítási folyamata

A préselés folyamata a következő:

1) Készítsen megfelelő formákat a termékkövetelményeknek megfelelően. A szénszálas téglalap alakú cső teljesítménykövetelményeinek és az öntési hőmérsékletnek megfelelően a forma mérete pontosan meg van tervezve. Az öntőforma általában a férfi és női penész, valamint a belső öntőforma módszerét alkalmazza annak biztosítására, hogy a szénszálas téglalap alakú cső belső mérete normális legyen, így nem deformálódik a magas nyomású és magas hőmérsékletű formázási folyamat során.

2). A forma elkészítése után le kell vágni a prepreget. Tervezzen különböző rétegeket a méretnek megfelelően, vágja le a szénszálas prepreget, és helyezze el a rétegeket a formába. A réteges forma elkészülte után tömörítik, majd forró présbe küldik. Idővel végzett kémiai reakció után a szénszálas téglalap alakú cső gyártása befejeződik.

3). A durva embrió elkészül, majd kibontjuk. A formázás befejezése után CNC megmunkálással teljes méretű szénszálas téglalap alakú csövet kapunk, amelyet igény szerint összeszerelünk, és fúrásra is szükség van, ezzel teljessé válik a szénszálas téglalap alakú cső gyártása.

A szénszálas téglalap alakú cső kompressziós öntési folyamatának jellemzői

1) A téglalap alakú cső kialakításának teljes folyamata munkaerőt igényel, ezért a szénszálas téglalap alakú cső ára sokkal drágább, mint más csövek.

2) A téglalap alakú cső elrendezése rugalmasabb, ami jobbá teszi a szénszálas téglalap alakú cső teljesítményét és pontosabbá teszi a méretet, így a téglalap alakú csövet többnyire egyes csúcskategóriás iparágakban és területeken használják.


Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.