Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Hírek

Média

A szénszálas teniszütők előnyei az alumíniumötvözetből készült teniszütőkhöz képest

Megtekintések:17 Szerző: Linda Közzététel ideje: 2024-04-25 Származási hely:

       A szénszálas teniszütő egy szénszálas anyagból készült high-tech teniszütő. Könnyűség, nagy szilárdság és erős ütésállóság jellemzi. Ez az első választás a profi játékosok és a haladó rajongók számára. A hagyományos alumíniumötvözet ütőhöz képest a következő tulajdonságokkal rendelkezik: Egyértelmű előny:

1.Könnyű súly

       A szénszálas kompozit anyagok sűrűsége kisebb, mint az alumíniumötvözet anyagoké, mindössze 1.7 g/cm3, ami lehetőséget ad a teniszütők súlyának csökkentésére. Sportolóként csökken a teniszütő súlya, és csökken a karok terhelése a hosszú távú mérkőzések során. Javul az ütő sebessége és hatékonysága, és több fizikai energia maradhat meg a hosszú távú mérkőzésekhez.

2. Nagy szilárdság

    A szénszálas kompozit anyagok fajlagos szilárdsága és ütésállósága többszöröse az alumíniumötvözet anyagokénak, használatukkor nagyobb sebességnek és nagyobb ütési erőnek is ellenállnak. Gyakran előfordul, hogy a sportolók a túlzott kar- és csuklóerő miatt eltörik teniszütőjüket. A szénszálas teniszütők hatékonyan csökkenthetik ennek a valószínűségét, és magasabb eredményeket érhetnek el az ilyen sportolók számára.          

     3. Jó türelmet 

         A szénszálas kompozit anyagok jó sav- és lúgállósággal, sóállósággal, oxidációállósággal és öregedésállósággal rendelkeznek. A sportolóknak izzadt a keze és gyakran használják, ezért gyakran kell cserélniük a teniszütőt. A szénszálas teniszütők meghosszabbíthatják az élettartamot, és csökkenthetik az új körülményekhez való alkalmazkodás szükségességét. Ütőmesteri idő.

      4. Jó ütésállóság

        A szénszálas teniszütők ellenállnak a nagyobb ütéseknek és csavaró erőknek, miközben megőrzik a jó alakot és stabilitást, csökkentik a vibrációt, ezáltal csökkentik a csuklót érő ütést és a sérülések kockázatát.

       5. Az ütőérzés jó.

         A szénszálas ütő érzékenyebb visszajelzéssel rendelkezik, ami segíthet a játékosoknak jobban megragadni az ütő és a labda közötti interakciót, és javítja a labdaszabályozást és a reakciósebességet.

       6. Jó csillapítás

         A szénszálas teniszütők jobb irányíthatósággal és stabilitással rendelkeznek, és különösen alkalmasak az agresszív játékosok számára.


Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.