Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Hírek

Média

Az árbockészítésről

Megtekintések:50 Szerző: Közzététel ideje: 2022-04-26 Származási hely:

       A széllovagló árbocokat általában 3 fokozatra osztják: FLX100, FLX70 és FLX40. Minden árboc tekercselési eljárással készült, hogy biztosítsa a fonal előfeszítésének és a fonal gyanta beszivárgásának pontos szabályozását (elkerülve a gyártási folyamat során keletkező légbuborékok által okozott tekercselési hibákat). Minden árboc pontosan szabályozott dőlésszöggel és hajlítási ívekkel rendelkezik, hogy illeszkedjen a piacon lévő összes vitorla márkához.

árboc

         A prémium minőségű árbocok magas szénszál-tartalommal rendelkeznek, hogy csökkentsék az árboc súlyát, és jelentősen javítsák a reakciósebességet és az általános teljesítményt.

        Minden árboc precízen feltekercselődik egyetlen fonalból egy automatikus tekercselőgéppel egy számítógép által előre beállított program segítségével. Minden árboctípus külön fonalfektetési programnak felel meg, amely precízen, különböző szögekben tekeri fel a szénszálat, miközben a fonalfeszesség és egyéb megfelelő paraméterek kölcsönhatásba lépnek a kívánt termékhajlítási görbe elérése érdekében. Csak a tekercselési folyamat által biztosított precíz szögletes tekercselési megoldás, előfeszítéssel tudja megoldani azt a hatalmas csavarási problémát, aminek az árboc mozgás közben ki van téve.

Árboc vásárlási tanácsok

         Válasszon RDM árbocot a lágyabb, tartósabb és kényelmesebb érzés érdekében. Válasszon SDM-árbocot az érzékenyebb, stabilabb és pontosabb érzés érdekében. Versenyképes vitorlázáshoz az SDM árbocot ajánljuk

22

1) A Flex Top felső ívelt árbocának az az előnye, hogy a vitorlákat könnyű a vitorla tetején lebegtetni, a szél pedig csúsztatással tehermentesíthető, ami kiválóan alkalmas a felsőkategóriás játékosoknak és a szörfözés szerelmeseinek.

2) Állandó görbe

       Ez egy középen kanyargó árboc, mint a legtöbb árboc a piacon. jobban megfelel a legtöbb ember igényeinek. Alkalmasabb hétköznapi játékosok és kezdők számára.

33

3) Fej felső

        Ez az eset az alsó íves árboc. Ezt a fajta árbocot kevésbé játsszák a járdajátékosok.

44

Hozzon létre egy árboc védjegyet

        A matricák importált epoxi matricákból és speciális, testreszabott tintákból állnak. A matrica elkészítésekor a gyanta belső rétegére ragasztják, majd kikeményedés után a termékkel egybeépül, leesés nélkül erős időjárásálló.

Lézergravírozó gép

       Gravírozhatja az ügyfél logóját, az árboc modell gyári kódját és egyéb, az ügyfelek által igényelt mintákat

Árboc gyári teszt

       Az árboc több, viszonylag könnyen törhető részéhez speciális gépet terveztünk tesztelésre. És megszerezte a megfelelő minőségi tanúsítványt

55

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.