Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Kapcsolatba lép velünk>Csatlakozz hozzánk

Csatlakozz hozzánk

Dolgozzon a jövővel!

        Köszönjük, hogy eljött, hogy megismerje a Future Composites Co., Ltd. vendéglátóipari állásait.

 csatlakozzon hozzánk

       A jövőben együtt dolgozunk a változás érdekében. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel világunkat, tervezze meg jövőbeli karrierjét, találkozzon nagyszerű partnereinkkel, és jelentkezzen állásra. Tekintse a Jövőt karrierje célpontjának, és kezdje meg utazását egy meredek tanulási görbe felé, mert komolyan vesszük személyes fejlődését és karrierjét.

        Egy olyan csapat támogatásával, amely arra inspirál, hogy a legjobb munkát végezze, kihívásokkal kell szembenéznie, hogy legyőzze magát. Megvan az erőnk és az erőforrásaink ahhoz, hogy ügyfeleink agilis és létfontosságú partnerei legyünk most és a jövőben is.

 

         A Future minden munkavállalónak és jelentkezőnek egyenlő munkalehetőséget biztosít életkortól, fajtól, bőrszíntől, nemzeti származástól, szexuális irányultságtól, nemtől, nemi identitástól, fogyatékosságtól, vallástól vagy bármely más, törvény által védett tényezőtől függetlenül. A felvételi, előléptetési, kompenzációs és egyéb foglalkoztatással kapcsolatos döntések csak a munkával kapcsolatos tényezőkön alapulnak.

 

Csatlakozzon hozzánk, és folytassa karrierjét a világ legdinamikusabb piacain! Önéletrajzát e-mailben küldje el nekünk:  sales08@cnfuturecomposites.com


Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.