Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Rólunk>Vállalati profil

rólunk

A Future Composites Co., Ltd. 2006-os megalakulása óta szénszálas csövek, szénlemezek és egyedi szénszálas alkatrészek gyártásával foglalkozik. Gyorsan a mai napig kiterjesztette a szénszálas kendő és a PMI hab mag gyártására és értékesítésére.

A Future kompozitok teljes készlettel rendelkeznek érett szénszálas szövetekkel, szénszálas termékekkel és PMI-gyártó létesítményekkel és technológiával, szigorúan a személyzetre, berendezésekre, nyersanyagokra, technológiára, környezetre, tesztelésre és egyéb folyamatokra vonatkozó rendszerkövetelményeknek megfelelően, teljes elemvezérléssel, a termék minősége stabil és megbízható. A Future nyersanyagforrásokat, berendezések korszerűsítését, folyamatfejlesztéseket, irányítási rendszereket és alkalmazási skálákat használt fel a működési költségek és kockázatok csökkentése, valamint a termékek költséghatékonyságának és vevőértékének javítása érdekében. Mindezeket a Future által készített kompozitokat széles körben használják csúcskategóriás berendezésekben, például helikopterekben, pilóta nélküli légi járművekben, védőburkolatokban és polgári területeken, például autópályákon, autógyártásban, sportfelszerelésekben, orvosi berendezésekben és elektronikus hangtechnikában.

Future not only has the R&D, production, and inspection capabilities of composites materials, but also the high precision CNC machining cutting and fine grinding capabilities. Based on the understanding of the characteristics, evaluation methods and application methods of carbon fiber products and carbon fabrics and PMI foam materials, Future can provide pre-sales, in-sales and after-sales services on the basis of understanding customer needs to help users shorten the development cycle and reduce application risks.

Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.