Minden kategória

Ön itt van: Főoldal>Kapcsolatba lép velünk>Legyen ügynökünk

Legyél a Future Compoistes Co., Ltd. ügynöke?

Folyamatosan keresünk új ügynököket. Ez kiváló üzleti lehetőséget kínál azoknak az embereknek, akik szénszálas kompozitok, PMI hab vagy egyedi tervezésű alkatrészek terén szeretnék bővíteni üzletüket, és megbízható forrást szeretnének találni. Nagyon vonzó profitmegosztási programot és kiváló marketingeszközöket kínálunk ügynökeinknek. Üdvözöljük az ügynököket a világ minden tájáról. 

       Ügynökeinknek a legjobb árat és tenológiai támogatást nyújtunk. Ezen kívül ügynökeink saját maguk határozzák meg szolgáltatásaink árait, az általuk működő régiók helyi áraitól függően, ha találkozunk helyi ügyfeleikkel, bemutatjuk őket. 

       Ahhoz, hogy ügynökünkké válhasson, meg kell adnia a cége adatait és néhány piackutatást. Ez arra szolgál, hogy megerősítse hosszú távú partnerségünk komolyságát. Emellett speciális támogatást is nyújtunk, mint például a gyorsabb szállítási idő, a gyors mintarendelés elkészítése és az év végén visszatérítési ösztönzők.  

 

Mindig örömmel üdvözöljük nálunk.

legyen DIDO ügynök

Forró kategóriák

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.